MENU: Waarom Website IdeeŽn Hosting Kosten Tips
Portfolio Wim Contact Home Voorwaarden Reclame Disclaimer

Waarom een website?

Dat verhaal stond hier heel lang. Maar ondertussen maak ik geen websites meer voor derden.
Nu doe ik alleen nog aan het verkopen van advertentie ruimte op eigen websites. En op deze website geef ik alleen nog tips over allerlei dingen die met websites te maken hebben.
Dat u dus een eigen website voor uw bedrijf nodig heeft dat is wel zeker. Want laten we wel wezen. Een website maakt 24 uur per dag, 7 dagen in de week, reclame voor uw zaak. En u verwacht er misschien niet veel van, maar de kans dat iemand uw bedrijf vindt en er dan mee verder wil is zeker aanwezig. Tenslotte bent u nu ook op een website aan het lezen of het iets voor u is!

Heeft een website zin voor mijn bedrijf?

Ja, natuurlijk! Heel veel mensen werken de hele dag. Als er dan iets gedaan of gekocht moet worden kijkt men eerst 's avonds op internet wat er te vinden is. Steeds vaker doordat men breedband internet heeft. En als mensen zoeken op internet dan is het toch prettig als ze uw bedrijf (ook) vinden in plaats van alleen uw concurrenten. Of zit u daar niet mee?

Wie ben ik? Wat doe ik? Waar doe ik dat? En wanneer?
Dat zijn de belangrijkste zaken die u de bezoekers moet vertellen. En natuurlijk als u een webwinkel heeft op internet dan zullen de bezoekers ook direct en snel oeten zien wat u verkoopt. Als ze dat eenmaal weten dan komen ze als klant als er interesse is. Zonder website lezen ze niets van u en komen ze niet! Natuurlijk is het dan wel belangrijk dat uw website te vinden is in zoekmachines en dat er hier en daar op internet reclame van uw site te vinden is.

Meer voordelen


De concurrent

Waarom kennen de mensen mijn concurrent wel bij naam en weten ze wat hij levert?TopWebService © 2005