MENU: Waarom Website IdeeŽn Hosting Kosten Tips
Portfolio Wim Contact Home Voorwaarden Reclame Disclaimer

Hosting

Ofwel: op welke server, bij welk bedrijf komt uw site te staan.
Dat kan bij verschillende bedrijven die verschillende pakketten leveren en aan alle pakketten hangt een verschillend prijskaartje. Hosting kan zelfs vaak bij de internet provider van uw internet abonnement.
Hosting heb ik nooit zelf gedaan maar ik regelde dat wel indien het gewenst was. Ook dit doe ik niet meer en kan u alleen tips geven hoe het door uzelf geregeld kan worden.
De domeinnaam moet u ook regelen en zorg er voor dat deze op uw naam komt te staan. Er zijn soms nog hostingbedrijven die een domeinnaam op hun eigen naam zetten maar dat is niet handig als je later iets met het domein wilt doen. Verkopen bijvoorbeeld.

En hoe duur wordt de hosting van de website? Het hangt van een aantal factoren af. Hoe groot wordt de website, hoeveel pagina's en hoeveel data staat er op. Ook hoeveel bezoekers er iedere maand gaan komen. Hoe meer er komen hoe meer data er iedere keer van de server gehaald moet worden en hoe duurder het kan worden. Een webwinkel met duizenden producten vraagt ook veel meer rekenkracht dan een simpele website met wat gegevens over het bedrijf.

Meer over de kostenGratis

Voor een professionele site is gratis hosting af te raden (ivm met reclame).TopWebService © 2005