MENU: Waarom Website IdeeŽn Hosting Kosten Tips
Portfolio Wim Contact Home Voorwaarden Reclame Disclaimer

Meer voordelen van eigen website.

Met een eigen website heeft u concurrentievoordeel. Dat is dus al een eerste, heel belangrijk punt. Maar ook kunnen er potentiŽle klanten zijn, die anders nooit gehoord zouden hebben van uw bedrijf. Stel dat 50 kilometer verderop iemand op internet ziet dat u precies datgene levert wat hij nodig heeft en in de directe buurt is het niet te vinden. (Of de klant weet het in ieder geval niet!) Dan is een telefoontje of mailtje genoeg om te weten of u het direct kunt leveren en dan heeft u de volgende dag iemand op de stoep staan.

Ook voor het binden van klanten kan een website geschikt zijn. Doordat er bijvoorbeeld regelmatig acties genoemd worden op de site, komen vaste klanten regelmatig langs om nieuwtjes te bekijken. Ook een regelmatig terugkerende nieuwsbrief kan hier veel betekenen.
En vanuit andere media (kranten etc) kunt u verwijzen naar de site waardoor u veel meer informatie kunt vertellen en de advertentie in de krant kleiner kan. (En dus goedkoper!) Met de juiste landingspagina op uw website kunt u ze dan precies dat laten zien wat u in de aanbieding heeft.

Meer ideeŽn nodig?Advertentie

Iedere maand de nieuwste aanbiedingen op de site en de advertentie in de krant kan een stuk kleiner.TopWebService © 2005