MENU: Waarom Website IdeeŽn Hosting Kosten Tips
Portfolio Wim Contact Home Voorwaarden Reclame Disclaimer

Portfolio

Verschillende websites heb ik ondertussen gemaakt. Maar omdat ik gestopt ben met het zelf maken van websites voor derden heb ik de portfolio ook aangepast en alle websites die voor anderen gemaakt zijn weggehaald. U vindt hieronder dus alleen nog wat websites die ik zelf in beheer heb.

De site die al het langste loopt is mijn eigen hobby website waar ik als eerste mee begonnen ben en waar ik zelfs al prijzen mee gewonnen heb.
Dat is de site KnutselideeŽn op Wim's Frobel Pagina's. Deze site heeft een gemiddeld aantal bezoekers van 7000 per dag.


Ook heb ik meerdere winkels gemaakt en op internet gezet. De wenskaartenwinkel is een goed voorbeeld hoe directe verkoop van artikelen zou kunnen.
Deze site werkt met een database waarin de voorraad automatisch wordt bijgehouden. Bij een bestelling wordt er een e-mail gestuurd naar de klant en naar de eigenaar.


Een vakantiesite met uiteenlopende vakantie en vrije tijd activiteiten. Vakantietips.
Deze site bied vooral ook voor andere vakantiegerelateerde site vele mogelijkheden om reeclame te maken. Kijk hiervoor ook op de reclame pagina.


Een site met gratis artikelen. Elke dag komt er via een database gestuurd programma een nieuw item bij op de site. Ook heeft deze site een nieuwsbrief die elke week een nieuwsoverzicht stuurt naar leden. 101 Gratistips. Deze site geeft een goed voorbeeld van automatische processen op een website.Neem even contact met mij op wanneer u zou willen adverteren op een website.


Website

Adverteren op een website?
Waarom niet?TopWebService © 2005