MENU: Waarom Website IdeeŽn Hosting Kosten Tips
Portfolio Wim Contact Home Voorwaarden Reclame Disclaimer

Reclame.

Reclame op websites is iets wat heel veel voorkomt en kan op verschillende manieren. Een heel veel gebruikte methode is via banners. Dat geeft ook veel naamsbekendheid omdat de banner meestal goed in het oog springt.

Voorbeeld banner: (In rotatie dus elke keer als u op deze pagina komt staat hier iets anders.)


Ook is het mogelijk met tekstlinks te werken welke soms zelfs gewoon in een stuk tekst op de website staan. Dit werkt heel goed omdat de geinteresseerde lezer vaak meer wilt weten en dus op de link klikt.
Wat voorbeelden van tekstlinks zijn de links naar mijn sites hier verderop in de tekst.

Ik kan voor mijn eigen websites zulke reclames aanbieden. Bijvoorbeeld voor knutselidee, waar de grootste doelgroep vrouw is van tussen de 20 en 45, kunnen heel veel bannerimpressies getoond worden. En ook tekstlinks staan op iedere pagina.
Ook heb ik een vakantiewebsite vakantie.101tips.nl waarop aanbiedingen in de vakantie sfeer het erg goed zullen doen. Vooral ook omdat hier stukken tekst opgegeven kunnen worden welke de lezer al nieuwsgierig maakt en zin krijgt om verder op uw site te kijken.

Maar ook is het mogelijk om op veel meer sites reclame te plaatsen. Dit gaat dan via partner websites welke allemaal de mogelijkheid hebben om banners of tekstlinks te plaatsen.
U kunt ook gebruik maken van bijvoorbeeld Google AdWords voor meer bezoekers op uw site. Hiermee adverteerd u op de zoekmachine Google en tevens op partner websites via tekstadvertenties. Het voordeel van Google is dat er betaald wordt per geleverde bezoeker. Ofwel, alleen als een bezoeker op de link geklikt heeft betaald u een (klein) bedrag.

Neem gerust Contact op als u meer wilt weten over de verschillende mogelijkheden.Advertentie

Uw website en aanbieding zichtbaar voor een grote groep mensen op internet.TopWebService © 2005